Hyödyt: kuumasti savustettu paprika lisää syvää ja rikasta makua kaikkiin ruokiin. Sitä voidaan käyttää makean punapaprikan sijasta, kun haluat lisätä annokseesi mausteista vivahdetta, tai cayennepippurin tai chilin sijasta. Kuumasti savustettu paprika valmistetaan kuten muutkin paprikajauheet, savustamalla, kuivaamalla ja jauhamalla paprikoita. Tämä prosessi antaa väriä ja makua. Väri voi vaihdella vaaleasta punaruskeasta tummanpunaiseksi, ja maku voi olla mitä tahansa karvaasta lämpimästä makeaan lämpimään. Käyttö: kuumasti savustettua paprikaa käytetään yleisesti ruokalajeissa, kuten gulaschissa, joka on hitaasti kypsennetty punaisen lihan pata vihannesten, sipulien, perunoiden ja kermaviilin kanssa annoksen päällä viimeistelynä. On hyvä idea lämmittää maustetta oliiviöljyssä alle minuutin ajan matalalla lämmöllä, jotta sen luonnollinen maku pääsee esiin.
Pakkaus: 125g, 250g ja irtotavarana